Документи

Політика конфіденційності

Компанія ТОВ “Вебконтроль” (в подальшому по тексту “компанія “Вебконтроль”, або “ми”, або “нас”) вітає Вас як відвідувача нашого сайту https://webctrl.biz і рекламних інтернет-сторінок, користувача наших програм і мобільних додатків, замовника наших послуг з проектування, монтажу, ремонту і обслуговуванню інженерних мереж. Ми раді, що Ви зацікавились нашою компанією, продукцією і послугами.

1. Компанія “Вебконтроль” поважає конфіденційність Вашого приватного життя

Захист конфіденційності Вашого приватного життя під час обробки персональних даних і захист усіх бізнес-даних є для нас важливою задачею, яку ми враховуємо в наших бізнес-процесах. Персональні дані, які збираються під час Вашого відвідування наших онлайн-платформ, користування програмами і мобільними додатками, ми обробляємо конфіденційно і тільки згідно з нормами чинного законодавства. Захист даних та інформаційна безпека є частиною нашої корпоративної політики.

2. Відповідальний власник персональних даних

Компанія ТОВ “Вебконтроль” є власником персональних даних. Виключення роз’яснюються в даній Політиці захисту персональних даних

Наші дані: ТОВ “Вебконтроль”, 43790802, адреса: 08202, Україна, м. Ірпінь, Київська обл., вул. Соборна, б. 152. +380674415933, +380506557322, webctrl.ua@gmail.com

3. Обробка персональних даних

3.1 Категорії даних які обробляються

– Контактні данні (наприклад, повно ім’я, дата народження, номер телефону, електронна пошта, поштова адреса, IP-адреса)

– Довідкова інформація (від третіх осіб, наприклад, з публічних довідників, соцмереж);

– Дані про угоди: кваліфікаційні дані (наприклад, договірні відношення, історія навчання і звички);

– Клієнтська історія;

– Договірний облік і дані про платежі;

– Надання інформації (від третіх сторін, наприклад, кредитно-рейтингових агентств або із загально-доступних каталогів);

– Інші дані, які Ви нам повідомляєте з використанням онлайн-платформ, нашого сайту і мобільних додатків;

– В наших продуктах або послугах при работі з системами безпеки: інформацію про ваші пристрої (зокрема: модель и серійний номер; налаштування мережі, включаючи IP-адресу; журнали реєстрації подій; минулу і поточну конфігурацію пристрою; його температуру, рівень шуму, місце-знаходження і переміщення); унікальні ідентифікатори, такі як ваше ім’я користувача і пароль, а також унікальні ідентифікатори підключених вами користувачів до Продукту, такі як ім’я користувача, роль користувача в Продукті та його адреса електронної пошти, інформацію про Ваш мобільний пристрій, зокрема, тип пристрою, операційної системи і мови системи; дані про Ваше місце-знаходження для відправлення Вам нагадувань про необхідність постановки системи на охорону і зняття з охорони; SMS з кодом доступу, що вимагається при реєстрації або змінах облікового запису, які відправляються користувачами пристроїв на платформі Android; інформацію про Ваше користування нашими Продуктами і Послугами (зокрема, запроси додатків, які поступають на наш сервер).

3.2 Принципи обробки

Персональні дані – це люба інформація про фізичну особу, яке ідентифіковано або може бути ідентифіковано, тобто такі як, наприклад, імена, адреси, номера телефонів, адреса електронної пошти, контрактна, бухгалтерська і платіжна інформація, яка є виразом ідентичності особи.

Ми збираємо, обробляємо і використовуємо персональні дані тільки тоді, коли для обробки персональних даних є певна правова підстава, або якщо Ви надали нам свою згоду на такі дії, наприклад в межах реєстрації.

Усі дані, які ми отримуємо через наші внутрішні системи безпеки або в процесі користування Вами нашими Продуктами або Послугами, обробляються тільки для забезпечення необхідної для Вас безпеки. Це означає, що ми обробляємо всі ці дані для виконання договору, який Ви з нами уклали. Також, це означає, що ми не збираємо ніяких даних, які не потрібні нам для реалізації таких послуг.

3.3. Ціль обробки і юридична підстава

Ми і уповноважені нами сервісні підрядники-постачальники послуг (статус “третя особа” або “розпорядник персональних даних”) обробляємо Ваші персональні дані з такою метою:

3.3.1 Забезпечення роботи наших онлайн-платформ, програм, мобільних додатків і виконання контрактів згідно з нашими договірними умовами.

Правова підстава: виконання контрактів або законна зацікавленість в зв’язку з поліпшенням продукції / послуг

3.3.2 Надання відповідей на запити користувачів.

Правова підстава: виконання контрактів або законна зацікавленість у зв’язку з поліпшенням продукції / послуг

3.3.3 Виявлення порушень і з міркувань безпеки.

Правова підстава: виконання наших юридичних обов’язків в сфері захисту даних і законна зацікавленість в усуненні порушень і в захисті наших програм і додатків.

3.3.4 Власні та сторонні рекламні міри, а також дослідження ринку і вдоволення потреб в межах, дозволених законом або по згоді сторін.

Правова підстава: згода / наша законна зацікавленість в сфері прямого маркетингу, якщо це здійснюється згідно вимогам відносно захисту даних і згідно законодавству про захист від недобросовісної конкуренції.

3.3.5 Опитування клієнтів відносно продукції з використанням електронної пошти і / або телефону /СМС або в інших месенджерах, або Ви дали на це чітко виражену згоду.

Правова підстава: наявність згоди

3.3.6 Відстоювання і захист наших прав, правових вимог і законних інтересів.

Правова підстава: наша законна зацікавленість в реалізації, вдоволенні і захисту наших прав.

3.3.7 Збільшення продажів.

Правова підстава: наявність згоди

3.4 Розсилання новин

Ви можете підписатись на нашу розсилку в межах наших онлайн-платформ. Для цього ми використовуємо так звану процедуру “Двійне погодження” (“Double Opt-In”) згідно з якою ми спочатку будемо надсилати Вам інформаційний бюллетень на електрону пошту, в тому випадку, якщо Ви чітко підтвердили активацію служби новин, натиснув на посилання в повідомленні.

Якщо Ви вирішите потім відмовитись від інформаційних бюлетенів, Ви можете скасувати підписку в будь який час, відкликавши свою згоду.

3.5 Файли (журнали) реєстрації (Log-файлы)

Кожний раз, як Ви користуєтесь Інтернетом, Ваш інтернет-браузер автоматично передає певну інформацію, яку ми зберігаємо в так званих Log-файлах, тобто в файлах (журналах) реєстрації.

Файли (журнали) реєстрації зберігаються нами на протязі короткого періоду часу з метою виявлення порушень і з міркувань безпеки (наприклад, для розлідувань спроб атаки, несанкційованого втручання в роботу комп’ютерів, автоматизованих систем, комп’ютерних мереж або мереж електрозв’язку), а потім видаляються. Файли (журнали) реєстрації, подальше зберігання яких є необхідним для доказових цілей, не видаляються до кінцевого уточнення відповідного інцеденту і можуть в окремих випадках бути передані правозахисним органам.

В файлах (журналах) реєстрації зберігається наступна інформація:

– IP-адреса (адреса інтернет-протоколу) терміналу, з якого здійснюється доступ до онлайн-платформ;

– інтернет-адреса веб-сайту, з якого була викликана онлайн-платформа (так званий уніфікований локатор ресурсів походження або URL-адреса реферрера);

– ім’я провайдера послуг, через який здійснюєтья доступ до онлайн-платформи;

– ім’я викликаємих файлів або інформації;

– дата, час і тривалість виклику;

– кількість даних, що передаються;

– операційна система та інформація про інтернет-браузер, що використовується, включаючи встановлені додатки, розширення або налаштування (Add-Ons), наприклад для флеш-плееру (Flash Player);

код статусу http / https (наприклад, “Запрос успішний” або “Запрошений файл не знайдено”).

3.6 Передача даних

3.6.1 Передача даних іншим суб’єктам правовідносин

Ваші персональні дані ми передаємо третім особам виключно тільки тоді, коли це необхідно для виконання договору, якщо ми або третя особа маємо законну зацікавленість в такій передачі або якщо на це існує Ваша згода або інша законна підстава. Більш детальну інформацію о юридичних принципах Ви можете знайти в розділі “Ціль обробки і юридичні підстави” (див. № 3.3.) Третіми особами можуть бути також інші компанії групи “Вебконтроль”, в тому числі шляхом трансграничної передачі даних в любу країну світу. Якщо дані передаються третім особам на підставі законної зацікавленості / правової підстави, такі дії роз’яснюються в цій Політиці захисту персональних даних.

Крім того, дані можуть бути передані іншим особам, наскільки ми зобов’язані це робити в наслідку правових положень або адміністративних розпоряджень, обов’язкових для виконання, або судових рішень.

3.6.2 Передача даних постачальникам послуг

Ми залучаємо зовнішніх сервісних підрядників (постачальників послуг) для виконання таких завдань, як послуги з продажу і маркетингові послуги, контроль виконання контрактів, обробка платіжних операцій, програмування, хостинг даних і послуги гарячої лінії. Ми ретельно відібрали дані сервісних підрядників (постачальників послуг) і регулярно контролюємо їхню роботу, зокрема уважне ставлення до персональних даних і захист персональних даних, які вони зберігають. Ми зобов’язали всіх без виключення сервісних підрядників, які вони (постачальників послуг) зберігати конфіденційність і вимоги чинного законодавства. Сервісними підрядниками (постачальниками послуг) можуть бути також інші компанії групи “Вебконтроль”.

3.6.3 Передача отримувачу за межами Європейської економічної зони (ЄЕЗ)

Ми також можемо передавати персональні дані отримувачам за межами ЄЕЗ, так званим третім країнам. В таких випадках ми забезпечуємо перед передачею, щоб отримувач даних також забезпечив необхідний рівень захисту (наприклад, в зв’язку з рішенням Європейської Комісії про достатність рівня якості захисту персональних даних для відповідної країни або в зв’язку з угодою, укладеною на підставі типових умов ЄС з отримувачем) або якщо Ви погодитесь на передачу.

Ви маєте право отримати огляд отримувачів з третіх країн і копію спеціально узгоджених положень, що забезпечують відповідний рівень захисту персональних даних. Для цього, будь ласка, скористуйтесь даними, вказаними в розділі «Відповідальний власник персональних даних» (див. №2).

3.7 Тривалість зберігання. Терміни зберігання

Ми зберігаємо Ваші дані до тих пір, поки це необхідно для реалізації функцій наших онлайн-платформ, програм, мобільних додатків і пов’язаних з ними послуг, або поки ми маємо законну зацікавленість до подальшого зберігання (наприклад, ми можемо також після виконання контракту проявляти законну зацікавленість відносно поштового або онлайн-маркетингу). В усіх інших випадках ми будемо видаляти Ваші персональні дані, за виключенням інформації, яку ми зобов’язані зберігати, щоб виконати юридичні зобов’язання (наприклад, на підставі чинних податкових та інших правових нормативів зберігання документації ми повинні на протязі певного часу зберігати певні документи, наприклад, контракти, рахунки-фактури, або інші первинні документи).

4. Використання Cookies (cookie-файли, «куки»)

4.1 Загальні положення

Cookies («куки») – це маленькі текстові файли, які зберігаються на Вашому комп’ютері під час відвідування сайту якої-небудь онайн- служби в Інтернеті. Якщо Ви повторно звертаєтесь до цієї ж онлайн-служби, Ваш браузер повертає вміст cookie-файлів відповідному провайдеру і таким чином надає можливість розпізнання кінцевого пристрою. Зчитування cookie-файлів дозволяє нам оптимально сформувати для вас нашу онлайн-пропозицію і полегшити Вам користування онлайн-платформами і програмами.

4.2 Відключення і видалення Cookie-файлів

Наш веб-сайт використовує обов’язкові Cookie-файли (см. П. 4.3.1). Ваша згода не потрібна для використання обов’язкових cookie-файлів. Правова підстава — це переважаючий законний інтерес з нашої сторони у використанні обов’язкових файлів cookie для надання нашої онлайн-пропозиції. Обов’язкові файли cookie неможна відключити за допомогою фунції “Конфіденційність” цього веб-сайту. Але в любий час Ви можете деактивувати усі файли cookie через веб-переглядач. Але це може означати, що певні області веб-сайту можуть бути обмежені в цих функціональних можливостях.

Коли Ви вперше відвідуєте наші веб-сайти, у вікні cookie-файла, яке вспливає, Вам може бути запропоновано відповісти на питання, приймаєте Ви чи ні cookie-файли, пов’язані зі зручністю (див. Розділ 4.3.2), які встановлено на нашому сайті. Ми також дозволяємо Вам ретроспективно контролювати використання cookie-файлів, і Ви можете відкликати любу згоду, яка вже була надана на майбутнє. Для цього натисніть на посилання “Параметри конфіденційності” в нижньому колонтитулі.

Параметри налаштувань в розділі “Параметри конфіденційності” не охоплюють cookie-файли, встановлені іншими постачальниками під час відвідування сторонніх інтернет-сторінок.

Але Ви завжди можете видалити усі cookie-файли через Ваш браузер або прийняти тільки окремі з них. Для цього зверніться, будь ласка, к довідниковим функціям Вашого браузеру. Але це може привести до того, що Ви більше не зможете отримати доступ до окремих функцій.

Крім того, вказаний нижче веб-сайт надає можливість керувати використанням і деактивацією cookie-файлів зі сторони сторонніх провайдерів: https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices

Ми не управляємо цим веб-сайтом, тому ми не несемо відповідальності і не можемо впливати на його вміщення і доступність.

5. Google

5.1. Мапи Google

Ця сторінка використовує службу мап Google Maps через API. Постачальником є Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США.

Для використання функцій Мапи Google необхідно зберегти Ваш IP-адресу. Ця інформація, як правило, передається на сервер Google LLC в США і зберігається там. Провайдер цієї сторінки не впливає на передачу даних.

Використання Мапи Google – здійснено в інтересах презентації наших онлайн-пропозицій і легкого відображення місць, перерахованих нами на веб-сайті. Це являє собою переважний законний інтерес з нашої сторони в значенні статті 6 розділу 1 літ. f GDPR.

Подивіться політику конфіденційності Google, щоб дізнатись більше про обробку даних користувача: https://policies.google.com/privacy?hl=ru&gl=ua

5.2 Google reCAPTCHA

В деяких випадках ми використовуємо службу reCAPTCHA компанії Google LLC для забезпечення належної безпеки даних при використанні контактних форм. Це слугує перш за все для диференціації того, що інформація вводиться фізичною особою або шахрайським методом машиною або автоматичною обробкою. Це являє собою переважний законний інтерес з нашої сторони в значенні статті 6 розділу 1 літ. f GDPR. Послуга включає відправлення IP-адреси і, якщо необхідно, інші дані, необхідні Google для служби reCAPTCHA для Google. Відхилені правила захисту даних Google LLC використовуються для цієї цілі.

Подивіться політику конфіденційності Google, щоб взнати більше про обробку даних користувача: https://policies.google.com/privacy?hl=ru&gl=ua

5.3 Google веб-шріфти

Цей сайт використовує так звані веб-шрифти провайдеру Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США для рівномірного відображення шрифтів. Коли Ви отримуєте доступ до сторінки, Ваш браузер завантажує необхідні веб-шріфти в кеш-пам’ять браузеру, щоб правильно відображати тексти і шріфти.

Для цього використовуємий Вами браузер повинен підключитись до серверів Google. Цей процес сповіщає Google, що наш веб-сайт доступний по Вашій IP-адресі. Використання веб-шрифтів Google уявляє собою законий інтерес уніфіцированої і привабливої презентації наших онлайн-пропозицій. Це являє собою переважний законний інтерес з нашої сторони в значенні статті 6 розділу 1 літ. f GDPR.

Ваш комп’ютер буде використовувати стандартний шрифт, якщо Ваш веб-браузер не підтримує веб-шріфти.

Щоб дізнатись більше про веб-шріфти Google, подивіться https://developers.google.com/fonts/faq

і політику конфіденційності Google: https://policies.google.com/privacy?hl=ru&gl=ua

6. Мережа доставки контенту Akamai

Для оптимізації часу завантаження цього веб-сайту ми викорисовуємо так звану “Мережу Доставки Контенту” (CDN), яку пропонує Akamai Technologies, Inc., 150 Broadway, Cambridge, MA 02142, США. Це являє собою домінуючий законний інтерес в значенні статті 6 розділу 1 літ. f GDPR.

Akamai Technologies, Inc. Сертифікована відповідно угоди про захист конфіденційності (Privacy Shield agreement), яка гарантує дотримання європейського законодавства про захист даних. Правила захисту даних з окремими відхиленнями Akamai Technologies, Inc. застосовуються для цієї мети.

Додаткова інформація про політику конфіденційності Akamai Technologies. Inc. доступна тут: https://www.akamai.com/uk/en/privacy-policies/

7. Соціальні плагіни

В нашій онлайн-платформі ми використовуємо так звані соціальні плагіни різних соціальних мереж. Вони будуть описані окремо в цьому розділі.

Після використання плагінов Ваш інтернет-браузер встановить пряме підключення до серверів відповідної соціальної мережі. Таким чином, відповідний провайдер отримає інформацію, яку Ваш інтернет-браузев викликав на відповідній сторінці нашої онлайн-платформи, навіть якщо у Вас немає облікового запису користувача з постачальником або ви не ввійшли в систему з постачальником. файли журналів (включаючи IP-адресу) безпосередньо передаються з Вашого інтернет-браузеру на сервер відповідного постачальника, де вони зберігаються, якщо це необхідно. Штаб-квартира провайдера або його/її сервер можуть розміщатись за межами ЄС або ЄЕЗ (наприклад, в США).

Плагіни — це незалежні розширення постачальників соціальних мереж. Тому, ми не можемо впливати на об’єми даних, які зібрані та збережені провайдерами соціальної мережі через плагіни.

Ціль і об’єм бору, подальша обробка даних соціальною мережею, а також пов’язані з нею права і параметри налаштувань для захисту Вашої приватної сфери можна знайти в політиці захисту даних відповідної соціальної мережі.

Не слід використовувати відповідні плагіни, якщо Ви не хотіли, щоб постачальники соціальних мереж отримували дані відносно цього онлайн-додатку або продовжували використовувати ці дані.

7.1 Соціальні плагіни з рішенням 2-х кліків

Завдяки так званому рішенню 2-х кліків ми захищаємо Вас від того, щоб постачальники соціальних мереж стандартно записували або оцінювали Ваші відвідування наших веб-сайтів. Коли Ви отримуєте доступ до сторінки нашої інтернет-платформи, яка має такі плагіни, вони спочатку де-активуються. Плагіни не активуються, поки Ви не натиснете на запропоновану кнопку.

7.2 Соціальні плагіни Facebook

Facebook надається на www.facebook.com компанією Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Пало-Альто, CA 94304, США, а также Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Дублін 2, Ірландія (“Facebook”). Ви знайдете огляд плагінів з Facebook та їхній вигляд тут: https://developers.facebook.com/docs/plugins/?locale=en_EN; Ви знайдете інформацію про захист даних на Facebook тут: http://www.facebook.com/policy.

7.3 Соціальні плагіни Twitter

Twitter надає Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, Сан-Франциско, CA 94103, США (“Twitter”). Ви знайдете огляд планігів з Twitter та їхнгій вигляд тут: https://developer.twitter.com/; Ви знайдете інформацію про захист даних в Твіттері тут: https://twitter.com/de/privacy.

7.4 Соціальні плагіни з Linkedin

Linkedin забезпечує Linkedin Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, США (“Twitter”). Ви знайдете огляд плагінів з Linkedin та їхній вигляд тут: https://developer.linkedin.com/plugins; Ви знайдете інформацію про захист даних в Linkedin тут: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

8. YouTube

Наші онлайн-платформи використовують платформу YouTube, яку надає YouTube, LLC, 901 Cherry Ave. Сан-Бруно, CA 94066, США (“YouTube”). YouTube — це платформа, яка дозволяє відтворювати аудіо- і відео- файли.

Якщо Ви отримаєте доступ до відповідної сторінки нашої пропозиції, вмонтований програвач YouTube встановить підключення до YouTube, щоб відео або аудіо-файл могли передаватись і відтворюватись. В процесі дані також передаються на YouTube як відповідальний орган. Ми не несемо відповідальності за обробку цих даних на YouTube.

Додаткову інформацію про об’єм і цілі зібраних даних, про подальшу обробку і використання Ваших даних на YouTube, про Ваші права і Ваші параметри захисту даних можна знайти в політиці конфіденційності YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=ru&gl=ru

9. Зовнішні посилання

Наші онлайн-платформи можуть містити посилання на веб-сайти третіх осіб — тобто до постачальників, які не пов’язані з нами. Після натискання Вами на посилання ми більше не впливаємо на збір, обробку і використання будь яких особистих даних, які передаються третім сторонам після натискання посилання (наприклад, IP-адреса або URL-адреса сайту, на якому посилання знаходиться), оскільки наш контроль над діями третіх осіб потім знімається. Ми не беремо на себе відповідальність за обробку такого роду персональних даних третіми особами.

10. Безпека

Наш персонал і наші вповноважені компанії-постачальники послуг зобов’язані зберігати таємницю і виконувати правила відповідних законів про захист даних.

Ми приймаємо усі необхідні технічні і організаційні міри, щоб забезпечити відповідний стандарт захисту і захистити Ваші дані, якими ми управляємо, особливо із-за ризику ненавмисного або несанкційованого знищення, маніпулювання, втрати, змінення або несанкційованого розголошення або несанкційного доступу. Наші міри безпеки постійно вдосконалюються відповідно технологічному розвитку.

11. Ваші права

Будь ласка, використовуйте інформацію, яка міститься в розілі “Відповідальний власник персональних даних” (див. №2), щоб відстоювати свої права. Будь ласка, переконайтесь, що для нас можлива однозначна ідентифікація Вашого обличчя.

11.1 Право на отримання інформації і довідкових відомостей

Ви маєте право отримувати від нас інформацію про стан обробки Ваших персональних даних. Для цього Ви можете реалізувати право на отримання довідкових відомостей відносно Ваших персональних даних, які ми обробляємо.

11.2 Право на виправлення і видалення даних

Ви можете вимагати від нас виправлення невірних даних, а також, якщо дотримуються правові вимоги, доповнення або видалення Ваших персональних даних.

Це не стосується даних, необхідних для ведення взаєморозрахунків, податкового і бухгалтерського обліку, або які підпадають під дію законодавства відносно збереження даних. Якщо доступ до таких даних не потрібен, їхня обробка буде обмежена (див. нижче).

11.3 Право на обмеження обробки даних

Ви можете вимагати від нас, якщо виконані законодавчі передумови, щоб ми обмежили обробку Ваших персональних даних.

11.4 Портативність даних

Ви також маєте право отримувати від нас персональні дані, які Ви відправили в наше розпорядження, в структурованому, загальному і зручному для розпізнавання комп’ютером форматі або, якщо це технічно можливо, вимагати передачу цих даних третій особі.

11.5 Право на заперечення проти обробки

11.5.1 Право на заперечення проти обробки в особливій ситуації

Оскільки ми беремо на себе обробку даних на основі переважної законної зацікавленості, як це відображено в даній політиці захисту персональних даних, Ви маєте право в будь який час надати заперечення відносно такої обробки по причинам, пов’язаним з Вашою особливістю ситуації.

Після цього ми припинемо обробку Ваших даних, якщо ми не можемо довести у відповідності з законодавчими правилами обов’язкові причини, необхідні для захисту для подальшої обробки, які перевищують Ваші інтереси, права і свободи, або якщо подальша обробка слугує реалізацією прав, здійсненням або захистом правових вимог.

11.5.2 Право на заперечення проти прямого маркетингу

Ви також можете будь-коли вимовити заперечення проти обробки Ваших особистих даних в рекламних цілях (“заборона використання особистих даних в рекламі”). Будь ласка, враховуйте, що по організаційним причинам може виникнути певний збій між узгодженням Вашого заперечення і використанням Ваших даних в рамках вже розвернутої рекламної компанії.

11.6 Права відкликання згоди

Якщо Ви надали нам свою згоду на обробку Ваших даних, Ви можете в будь який час відмінити це з майбутнім ефектом. Це стосується відміни декларацій про згоду, наданих нам до строку дії GDPR, тобто до 25 травня 2018 року. Законність обробки ваших даних залишається без змін, якщо не буде відмінена.

11.7 Право на звернення в спостережний орган

Ви маєте право подати апеляцію в орган спостереження по захисту даних. Для цього Ви можете звернутись в орган спостереження по захисту даних, який є компетентним для Вашого місця проживання.

Орган захисту персональних даних в Україні

Вповноважений Верховної Ради України по правам людини;

в складі Секретаріату Вповноваженого діє Департамент з питань захисту персональних даних

01008, г. Київ-08, вул. Інститутська, 21/8

+380 44 253 81 94 – телефон для довідок з питань захисту персональних даних

11.8 Обмеженна дія GDPR

В окремих випадках права, передбаченні пунктами 11.1-11.7, мають обмежене використання в зв’язку з обмеженим екстериторіальною дією GDPR.

11.9 Законодавство України

Закон України “Про захист персональних даних” доступний за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17#Text

Права суб’єкту персональних даних — стаття 8 Закону України “Про захист персональних даних”.

12. Діти

Наші онлайн-платформи, програми і мобільні додатки не призначені для дітей віком до 16 років.

13. Зміни політики захисту персональних даних

Ми залишаємо за собою право вносити зміни в наші міри безпеки і захисту персональних даних, наскільки це необхідно в зв’язку з технічним розвитком. В цих випадках ми також адаптуємо політику захисту даних відповідно. Тому, будь ласка, звертайте увагу на діючу версію нашої політики захисту даних.

Дата останньої редакції: 06.10.2020 г.